Anlık Bildirim

Qualcomm Snapdragon X60 5G modeli gelecek yıl piyasada olacak

7.5Gbps indirme hızlarına ve 3Gbps yükleme hızlarına ulaşabilen Snapdragon X60 modemi daha gelişmiş anten tasarımı ile gelecek yılın başlarında piyasaya sürülecek.

Qualcomm Snapdragon X60 5G modeli gelecek yıl piyasada olacak Tam Boyutta Gör

Bu yıl 5G uyumlu akıllı telefonların patlama yapması bekleniyor. Haliyle 5G modem  tasarımcıları için de oluşan yeni pazar oldukça önemli bir fırsat. Bu bakımdan yeni ürünler tanıtılmaya devam ediyor.

Snapdragon X60 özellikleri

Üst seviye 5G segmentinde tartışmasız lider olan Qualcomm hali hazırda Snapdragon X50 ve Snapdragon X55 olarak iki amiral gemisi modemi bulunuyor. Gelecek yıl Snapdragon X60 da onlara katılacak.

Snapdragon X60 öncekilere göre daha gelişmiş ve kompakt bir yapıya sahip olacak. Yakın mesafede yüksek hızlara ulaşan mmWave ve biraz daha düşük hızlarda uzak mesafelere ulaşan sub-6 frekansları destekleniyor.

Qualcomm Snapdragon X60 5G modeli gelecek yıl piyasada olacak Tam Boyutta Gör

Birden fazla 5G bandına destek veren Snapdragon X60 daha kompakt boyutlarda Qualcomm QTM535 mmWave anten modülü de barındırıyor. Modem teorik olarak 7.5Gbps indirme hızlarına ve 3Gbps yükleme hızlarına ulaşabiliyor.

Snapdragon X60 sektörün ilk 5nm sürecinde üretilecek yongası ve modemi olma ünvanına da sahip. Bu da onu enerji verimliliği konusunda öne çıkarıyor. Örneklemesi başlayan Snapdragon X60 modem gelecek yılın başlarında piyasada olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim