Anlık Bildirim

Quentin Tarantino gelecek yıl bir TV dizisi çekmeye hazırlanıyor

Oscar ödüllü ünlü yönetmen Quentin Tarantino yeni kitabının tanıtımı için katıldığı bir etkinlikte gelecek yıl sekiz bölümlük bir dizi çekerek televizyona geri dönmeyi planladığını açıkladı.
Quentin Tarantino gelecek yıl bir TV dizisi çekmeye hazırlanıyor Tam Boyutta Gör
Quentin Tarantino televizyona geri dönme niyetinde ve önümüzdeki yıl sekiz bölümlük bir dizi çekmeyi planlıyor. Ünlü yönetmen bunu yeni kitabı Cinema Speculation'ın tanıtımı için New York'ta katıldığı bir etkinlikte açıkladı.

Tarantino hikaye ya da prodüksiyon hakkında ayrıntı vermedi. Kendisi daha önce de televizyon projelerinde çalışmış 2005 yılında CSI: Crime Scene Investigation dizisinin iki bölümünü yönetmişti. O zamandan beri defalarca televizyon formatına döneceğinin sinyallerini verdi.

Quentin Tarantino gelecek yıl bir TV dizisi çekmeye hazırlanıyor Tam Boyutta Gör

Justified: City Primeval dizisi için ismi geçmişti

Bu yılın Şubat ayında yönetmenin başrolünde Timothy Olyphant'ın yer aldığı FX'in suç draması Justified'ın devamı niteliğindeki Justified: City Primeval adlı mini dizinin birkaç bölümünü yönetmek üzere görüşmeler yaptığı bildirildi.

Tarantino söyleşi sırasında, kendisine seçme şansı verilse hangi çizgi romanı uyarlayacağı da dahil olmak üzere bir dizi soruyu yanıtladı. Yönetmen, Marvel çizgi romanı “Çavuş Fury ve Uluyan Komandoları”nı ekrana taşımak isteyeceğini belirtti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim