Anlık Bildirim

Rainbow Six Siege’e cross-play ve cross-progression desteği geliyor

Sevilen e-spor oyunlarından olan Rainbow Six Siege, yakında önemli bir güncelleme alacak. 6 Aralık itibari ile Xbox ve Playstation oyuncuları aynı maç havuzundan eşleşecek.
Rainbow Six Siege'i konsolda oynayanlara müjde Tam Boyutta Gör
2015 yılında çıkan ve Ubisoft’un uzun süredir desteklen e-spor oyunu Rainbow Six: Siege, yakında konsol oyuncuları için önemli bir güncelleme alacak. 6 Aralık’ta yayınlanacak olan Operation Solar Raid güncellemesi ile oyun, cross-progression ve cross-play desteğine kavuşacak.

Konsol ve PC maçları ayrı olacak

Eurogamer’dan gelen bilgilere göre yeni güncelleme ile Xbox ve Playstation platformları arasında ortak oyunlar oynanabilecek ancak PC ve Luna platformu bu maç havuzunun dışında kalacak. Kullanıcıların Xbox ve Playstation hesaplarına Ubisoft Connect’i bağlamaları halinde platformlar arasında istatistikler ve oyun içi paralar da otomatik olarak eşlenecek. Ancak operatörler için satın alınan kozmetik ürünler ve oyun ayarları platformlar arası paylaşılmayacak.

Bu güncelleme ile birden fazla platform kullanan veya platformlar arası geçiş yapan kullanıcılar oyun içi ilerlemelerini kaybetmemiş olacak. Ayrıca bu güncelleme, Xbox ve Playstation’da küçülen maç havuzlarını birleştirerek oyun arama süresini önemli ölçüde azaltacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim