Anlık Bildirim

Razer’dan geniş açılı web kamerası

Razer Kiyo Pro üst seviye segmentte Sony IMX327 sensör ve Full HD 60fps video kaydı ile iddialı olmaya çalışacak. Razer Kiyo Pro özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Razer’dan geniş açılı web kamerası Tam Boyutta Gör

Uzaktan eğitim ve uzaktan çalışma konseptinin giderek yaygınlaşması web kameralara olan talebi adeta patlattı. Geçen yıl stok sıkıntısı yaşanan web kamera sınıfına iddialı ürünler eklenmeye devam ediyor.

Razer Kiyo Pro özellikleri ve fiyatı

Razer Kiyo Pro modeli üst sınıf web kamera ürünlerine olan talebe cevap vermeyi amaçlıyor. Yüksek görüntü kalitesi ve geniş açı seçenekleri ile web konferanslarında önemli bir alternatif olacak.

Web kamera 2.1MP çözünürlüğünde 1/2.8 inçlik Sony IMX327 sensöre sahip. Sensör Gorilla Glass 3 ile korunuyor ve gizlilik için bir kapağı da mevcut. Full HD 60fps video yeteneği opsiyonel HDR ile 30fps seviyesine düşüyor.

Razer Snyapse yazılımı ile 80, 90 ve 103 derece arasında açı geçişleri yapabilen Razer Kiyo Pro modeli 200$ fiyat etiketine sahip. Bununla birlikte 4K yeteneği ve Windows Hello desteğinin olmaması dezavantajları arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim