Anlık Bildirim

Razer'dan RGB aydınlatmalı yüz maskesi ve dokunsal geri bildirimli oyuncu sandalyesi

Oyuncuların yakından tanıdığı, popüler marka Razer, CES 2021'de yeni ürünlerini tanıttı. Project Brooklyn ve Project Hazel isimli iki ürün de birbirinden ilginç.

Razer'dan RGB aydınlatmalı yüz maskesi ve dokunsal geri bildirimli oyuncu sandalyesi Tam Boyutta Gör

Neredeyse her yıl CES etkinliğinde farklı ve ilgi çekici ürünler tanıtan, oyuncuların yakından tanıdığı marka Razer, yine üzerine düşen görevi başarıyla tamamladı. Razer'dan Project Brooklyn ve Project Hazel isimli iki farklı ürün geliyor.

RGB Aydınlatmalı Maske

Project Hazel isimli bu maske, Razer'ın akıllı bir maskesi. Hava akışını düzenleyebilmek için çıkarılabilir ve şarj edilebilir bir havalandırma sistemi kullanıyor. Havadaki partiküllerin en az % 95'ini filtrelemek için N95 tıbbi sınıf solunum koruma sistemi kullanan bu maske, aynı zamanda şeffaf bir ön yüze sahip. Bu sayede insanlar mimiklerinizi görmeye devam edebilecek. 

Ayrıca maskede VoiceAmp teknolojisine sahip bir mikrofon bulunuyor ve bu sayede maske dolayısıyla sesinizin boğuk çıkması veya aranızda mesafe olan insanlara sesinizi duyuramama gibi sorunlar ortadan kalkıyor. Son olarak da maskede Razer Chroma RGB aydınlatması mevcut. 

Dokunsal Geri Bildirimli Oyuncu Sandalyesi

Razer'dan RGB aydınlatmalı yüz maskesi ve dokunsal geri bildirimli oyuncu sandalyesi Tam Boyutta Gör

Razer'ın bir diğer projesi ise Project Brooklyn ismindeki oyuncu sandalyesi. Bu sandalye dokunsal geri bildirime sahip bir koltuğa ve aynı zamanda etrafınızı saran bir ekrana sahip. 60 inçlik ayarlanabilir OLED ekrana sahip olan bu teknoloji sizlere VR kaskı takmadan benzer bir deneyim sunmayı hedefliyor. Yine RGB aydınlatmaya sahip olan bu üründe dokunsal geri bildirim ile oyun atmsoferlerini sonuna kadar hissedebileceksiniz.

Bahsi geçen her iki ürünün de konsept tasarım olduğunu hatırlatalım. Yani büyük bir ihtimalle hiçbir zaman piyasaya sunulmuş hallerini görmeyeceğiz. Ama dediğimiz gibi "büyük bir ihtimalle". 

Ürünlerin ayrıntılı fotoğraflarına aşağıdaki galeriden bakabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim