Anlık Bildirim

Razer’dan iPhone için soğutucu

Uzun oyun sürelerinde akıllı telefonunuz fazla ısınıyorsa Razer bir alternatif hazırladı. Piyasada sıkça gördüğümüz fan aksesuarı Razer’ın elinde RGB aydınlatmaya kavuşmuş. 

Razer Phone Cooler Chroma Tam Boyutta Gör

Oyuncu donanımları segmentinde geleneksel ürünler ile tanıdığımız Razer zaman zaman ilginç ve dikkat çekici yan ürünlerle de karşımıza çıkıyor. RGB maskesinden sonra şimdi de iPhone kullanıcıları için bir soğutucu geliştirdi. 

Razer Phone Cooler Chroma özellikleri ve fiyatı

Razer Phone Cooler Chroma adıyla geliştirilen soğutucu, yoğun oyun seanslarında Magsafe uyumlu iPhone kullanıcılarının aşırı ısınmaya maruz kalmamasını amaçlıyor. Magsafe yoksa bir tutturucu barındıran versiyon da mevcut. 

Aksesuar 6400RPM değerine ulaşabilen 7 yapraklı bir fan barındırıyor. Alt kısımdaki alüminyum ısı dağıtıcıdan emilen hava fan ile dağıtılıyor. 12 özelleştirilebilir RGB aydınlatma uygulama üzerinden kontrol edilebiliyor. 

USB Tip-C girişi üzerinden gücünü alan aksesuar bir kaç derecelik bir soğutma sağlarken ayrıca sessizliğe de odaklanıyor. Razer mağazası üzerinde her iki versiyon da 60$ fiyat etiketine sahip. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim