Anlık Bildirim

Razer Wolverine V2 Chroma kontrolcüsü duyuruldu

Razer Wolverine V2 Chroma adındaki kablolu kontrolcüsü firmanın en gelişmiş ürünü durumunda ve Xbox konsolları için ekstradan 6 programlanabilir tuş daha sunuyor.

Razer Wolverine V2 Chroma tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Oyuncu ekipmanları konusunda lider firmalardan Razer şimdiye kadar geliştirdiği en iyi oyun kontrolcüsünü duyurdu. Razer Wolverine V2 Chroma kablolu kontrolcü hem PC hem de Xbox için geliyor. 

Razer Wolverine V2 Chroma özellikleri ve fiyatı

Razer Wolverine V2 Chroma oyunlarda hız avantajı sunmak için geliştirilmiş. Çok hızlı Mecha-Tactile tuşlar kullanan kontrolcü bol bol ekstra tuşlarla donatılmış. Ayrıca tetik tuşlarını kilitleyen iki adet mekanizma kullanılmış.

Ön kısımda standart tuş diziliminin yanında iki ekstra menü tuşu yer alıyor. Tutacak kısımlarında Razer Chroma RGB aydınlatması yer alıyor. Tetik tuşlarının yanında ise 4 farklı M tetik tuşu daha yer alıyor. 

Programlanabilir ekstra tuşların yanı sıra joystick tuşları da iki farklı boyda yedeğe sahip. Hız odaklı bir USB Tip-C bağlantısı kullanan Razer Wolverine V2 Chroma kontrolcüsü 150$ fiyat etiketi ile satışa çıkacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim