Anlık Bildirim

Razer ve FOSSIL’den oyuncular için akıllı saat

Razer X Fossil Gen 6 akıllı saat modeli özel Razer temaları ve şık kayışları ile uzun oyun seanslarında oyuncuların yaşamsal değerlerini takip ederek bilgilendirmelerde bulunacak.

Razer X Fossil Gen 6

Oyuncular için farklı ekipmanları ile tanıdığımız Razer bu kez bir akıllı saat ile karşımızda. FOSSIL ile iş birliği yapan firma Fossil Gen 6 akıllı saat platformunu temel alan akıllı saatini sınırlı sayıda piyasaya sunacak. 

Razer X Fossil Gen 6 özellikleri ve fiyatı

Razer X Fossil Gen 6 akıllı saati Fossil’in Gen 6 akıllı saat platformunu temel alıyor. Snapdragon Wear 4100+ yongasından güç alan akıllı saat yüzde 30 daha iyi performans sunuyor. İşletim sistemi Wear OS olarak belirlenmiş. 

Sağlık ve fitness takibi yapan akıllı saat uygulamadan gelen bildirimleri de yansıtıyor. ‘Razer nerede devreye giriyor?’ diye soracak olursanız ‘3 özel Razer saat teması ve 2 adet şık değiştirilebilir kayışta’ cevabını verebiliriz. 

Razer’ın ikonik Chroma gibi aydınlatma teknolojisini göremediğimiz akıllı saat bu ay dünya çapında yalnızca 1.337 adetlik sınırlı bir miktarda ve 329 dolar etiketiyle piyasaya sürülecek. Fossil Gen 6 akıllı saatler ülkemizde 7000TL seviyesinden başlıyordu.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim