Anlık Bildirim

Realme 9 5G tasarımı ile FCC'de görüntülendi

Realme'nin yeni akıllı telefon modeli Realme 9 5G, henüz tanıtılmadan FCC'de görüntülendi. Parçalara ayrılmış bir şekilde görüntülenen Realme 9 5G, bazı özelliklerini ortaya döktü.

Realme 9 5G tasarımı ile FCC'de görüntülendi Tam Boyutta Gör

Realme'nin önümüzdeki günlerde tanıtacağı Realme 9 ailesi şimdiden özellikleriyle ortaya çıktı diyebiliriz. Geçtiğimiz günlerde Realme 9 Pro ve Pro+ hakkında birkaç sızıntı ortaya çıkmıştı. Şimdi ise serinin ilk modeli Realme 9 5G FCC sertifika platformunda görüntülendi.

Realme 9 5G'nin iç yapısı ortaya çıktı

Realme'nin yeni modeli Realme 9 5G iç yapısıyla birlikte FCC'de ortaya çıktı. Görüntülere göre Realme 8 5G'ye benzer bir tasarım ile gelecek olan Realme 9 5G, arka tarafında üçlü kamera kurulumu taşıyor. Bu kameraların birinin 48MP, diğerinin ise 2MP olduğu biliniyor.Görüntülerde 5000mAh'lik bataryası ile karşımıza çıkan cihaz, hemen alt tarafında bir USB-C girişi taşıyor. Ayrıca USB-C girişinin yanında bir de 3.5mm'lik jak girişi olduğunu görüyoruz.

Realme 9 5G tasarımı ile FCC'de görüntülendi Tam Boyutta Gör

Son olarak MediaTek Dimensity 810 yonga seti ile birlikte gelecek olan Realme 9 5G, önceki sızıntılara göre ön kısmında 6,5 inç büyüklüğünde LCD bir ekran taşıyor. Bu ekranın hemen üzerinde 16MP'lik bir selfie kamerası yer alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim