Anlık Bildirim

Realme 9 Pro ve 9 Pro Plus'ın lansman tarihi ortaya çıktı

Realme'nin yeni amiral gemisi modelleri Realme 9 Pro ve Realme 9 Pro Plus'ın lansman tarihi ortaya çıktı. İşte Realme 9 Pro ve 9 Pro Plus modelleri hakkında tüm bilinenler.

Realme 9 Pro ve 9 Pro Plus'ın lansman tarihi ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Realme'nin Şubat ayında tanıtacağı modelleri Realme 9 Pro ve 9 Pro+ için tarih belli oldu. Bir süredir konuşulan modeller arasında yer alan Realme 9 Pro ve 9 Pro+ için nihayet tarih belli oldu. Bugün gelen sızıntılar Realme'nin yeni modellerini tanıtacağı tarihi ortaya çıkardı. İşte Realme'nin yeni modellerini tanıtacağı tarih.

Realme 9 Pro ve 9 Pro Plus 15 Şubat'ta geliyor

Realme'nin yeni modelleri olan Realme 9 Pro ve Realme 9 Pro+ Şubat ayında tanıtılacaktı. Ancak kesin tarih açıklanmamıştı. Bugün gelen sızıntılar iki cihazın da lansman tarihini ortaya çıkardı. Realme tarafından hazırlanan görsele göre 15 Şubat tarihinde gerçekleşecek olan bir lansmanla tanıtılacak olan Realme 9 Pro ve 9 Pro+ tüm özellikleri ile karşımızda olacak. Ancak lansmana daha iki hafta olduğunu göz önünde bulundurursak cihazların özellikleri o güne kadar gizli kalmayabilir diyebiliriz.

Öte yandan şimdiye kadar gelen sızıntılar Realme 9 Pro'nun Snapdragon 695, 33W hızlı şarj desteği ve 5000mAh batarya gibi özelliklere sahip olacağını söylüyor. Realme 9 Pro+ ise sızıntılara göre MediaTek Dimensity 9204500mAh batarya, 65W hızlı şarj desteği ve 6,43 inç ekran gibi özelliklere sahip olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim