Anlık Bildirim

Realme Book Enhanced Edition Air tanıtıldı

Realme'nin 11. Nesil Intel işlemciye sahip dizüstü bilgisayarı Realme Book Enhanced Edition Air tanıtıldı. İşte Realme Book Enhanced Edition Air'in tüm özellikleri ve fiyatı.

Realme Book Enhanced Edition Air tanıtıldı Tam Boyutta Gör

2018'den bu yana birçok alanda ürün üreten Realme, dizüstü bilgisayar tarafında da başarılı gözüküyor. Akıllı telefonlarda yakaladığı başarıyı dizüstü bilgisyarlarda da yakalamayı hedefleyen Realme, yeni dizüstü bilgisayar modelini tanıttı. İşte Realme'nin yeni dizüstü bilgisayarı Realme Book Enhanced Edition Air.

Realme Book Enhanced Edition Air tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Realme Book Enhanced Edition Air özellikleri ve fiyatı

Realme'nin üçüncü dizüstü bilgisayar modeli Realme Book Enhanced Edition Air tanıtıldı. Daha hafif plastik bir ekran çerçevesi ile gelen Realme Book EE Air üzerinde 14 inç büyüklüğünde bir ekran taşıyor. 2160 x 1440 piksel çözünürlüğündeki bu IPS LCD ekran 3:2 en boy oranına ve %100 sRGB renk skalasına sahip. Üzerinde bir adet 720p web kamera, üç aşamalı aydınlatmalı klavye ve bir parmak izi sensörüne yer veren Enhanced Edition Air, Thunderbolt 4 konektörüne, bir kulaklık jakına, USB-C 3.2 Gen 2 bağlantı noktasına ve USB-A Gen 1 bağlantı noktasına sahip.

Realme Book Enhanced Edition Air tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Performansını Intel Core i5-11320H işlemcisinden alan Realme Book Enhanced Edition Air, bu işlemciyi 16 GB LPDDR4X RAM bellekler ile destekliyor. Dahili olarak 512 GB NVMe SSD ile depolama sağlayan laptop, Windows 11 işletim sistemi ile birlikte geliyor. 54Wh'lik pili ile tam dolu şarjda 12 saatlik karma kullanım sunan Realme Book EE Air, USB-C ile 65W hızlı şarj imkanı sunuyor. Aynı zamanda 30W Dart şarj cihazlarını da destekliyor.

Realme Book Enhanced Edition Air tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Toplamda 1,39 kg ağırlığında olan Realme Book Enhanced Edition Air, en kalın noktasında 14,9mm gibi bir ölçü sunuyor. Yeşil ve gri renk seçenekleri ile satışa sunulacak olan Realme Book Enhanced Edition Air'in fiyatı ise 740 Dolar olarak belirlenmiş. Satışlar ise 21 Ocak'tan itibaren başlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim