Anlık Bildirim

Realme 40 milyondan fazla satış yaptığını doğruladı

Realme, sevilen modellerini içerisinde barındıran numara serisinin 40 milyondan fazla satıldığını açıkladı. Realme numara serisi şu anda pazarda en çok satan modeller arasında.

Realme 40 milyondan fazla satış yaptığını doğruladı Tam Boyutta Gör

Oppo'nun alt markası olarak varlığını sürdüren Realme, 2018'den bu yana pazarda ürünlerini sergiliyor. Çıkardığı modeller ile kullanıcıların sevgisini kazanan Realme, gerçekten dikkat çekici satış rakamlarına ulaştı. Özellikle Realme 5, Realme 7 ve Realme 8 modellerinde başarı yakalayan şirket, bu seride 40 milyondan fazla satış yaptığını doğruluyor.

Realme sayı serisi en çok satanlar arasında

Strategy Analytics tarafından oluşturulan rapora baktığımızda 2018'den beri satılan telefon serilerinin satış rakamlarının listelendiğini görüyoruz. Listenin başında Oppo Reno serisi gelirken üçüncü ve dördüncü sırayı Realme'nin aldığını görüyoruz.

Realme 40 milyondan fazla satış yaptığını doğruladı Tam Boyutta Gör

Burada Realme C serisinin ve Realme sayı serisinin yaklaşık aynı satış rakamlarında olduğunu ve listede önemli bir yer tuttuğunu görüyoruz. Öte yandan Realme sayı serisinin satış rakamlarına baktığımızda ise Realme 5 ve Realme 8 modellerinin en çok satanlar olduğunu görebiliyoruz.

Realme 40 milyondan fazla satış yaptığını doğruladı Tam Boyutta Gör

Realme piyasaya girdiği günden bu yana en hızlı büyüyen akıllı telefon markalarından birisi oldu. Hatta yapılan pazar araştırmalarına göre küresel Android akıllı telefon satışlarında altıncı sırayı Realme alıyor. Tabi bu başarıyı Realme C ve Realme sayı serisinin oluşturduğunu söylemekte fayda var. Keza başta da dediğimiz gibi Hindistan CEO'su Madhav Sheth'in açıklamasına göre Realme C serisi ile birlikte Realme sayı serisi de 40 milyondan fazla satış elde etti.

Kaynakça https://www.gizmochina.com/2022/01/17/realme-ships-over-40-million-number-series-of-smartphones/ https://www.gsmarena.com/realme_number_series_reaches_40_million_sales-news-52709.php Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim