Anlık Bildirim

Realme Buds Air 3 Rheinland gürültü önleme sertifikası ile geliyor

Fiyat performans ürünleri ile kullanıcıların beğenisini kazanan Realme, yakında yeni Buds Air 3 kulakiçi kulaklığını tanıtacak. Şirket kulaklık hakkında yeni bir tanıtım posteri paylaştı.

Realme Buds Air 3'ün detayları sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon sektörünün büyük isimlerinden Realme, 22 Mart tarihinde düzenlenecek etkinlikte Buds Air 3 TWS kulaklığını tanıtmaya hazırlanıyor. Şirket yeni amiral gemisi kulaklığı hakkında yeni bir tanıtım posteri paylaştı.

Buds Air 3 TWS neler sunacak?

Paylaşılan posterde ''dünyanın ilk Rheinland yüksek performanslı gürültü engelleme sertifikasına sahip kulakiçi kulaklıkları'' olarak tanıtılan Realme Buds Air 3 TWS, 42 dB aktif gürültü önleme, Dolby Atmos desteği ve tam şarjla 30 saat kesintisiz bir kullanım sunacak. Bununla birlikte şirketin Realme GT Neo 3 telefon modelinde de gördüğümüz çift şeritli bir tasarıma sahip yeni kulaklık, koyu mavi ve beyaz renk seçenekleri ile kullanıcılara sunulacak.

Farklı kaynaklara göre Bluetooth 5.2 ve çift cihaz bağlantı desteği gibi özelliklere sahip olacağı iddia edilen Realme Buds Air 3 TWS hakkında tüm teknik detayların önümüzdeki hafta paylaşılması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim