Anlık Bildirim

Realme Buds T300 tanıtıldı: Aktif gürültü engelleme ve uzamsal ses

Realme markası uygun fiyatlı yeni bir kablosuz kulaklık piyasaya sürdü. Realme Buds T300 adı altında çıkış yapan model aktif gürültü engelleme ve 360 derece uzamsal ses desteği ile geliyor.
Realme Buds T300 tanıtıldı: Aktif gürültü engelleme, uzamsal ses Tam Boyutta Gör
Realme yeni bir kablosuz kulaklık tanıttı. Çinli markanın Endonezya'da resmiyet kazandırdığı Realme Buds T300 isimli model düşük fiyata oldukça iyi özellikler sunuyor. Kablosuz kulaklıkta net ve dengeli ses sunduğu iddia edilen 12.4 mm dinamik sürücülere yer verilmiş.

Realme Buds T300'ün IP55 derecesi sayesinde toza ve suya karşı dayanıklı olduğunu belirtelim. En önemli özelliklerinden biri, arka plan gürültüsünü etkili bir şekilde engelleyen 30 dB aktif gürültü engelleme (ANC) sistemiyle donatılmış olması. Buna ek olarak 360 derece uzamsal ses desteği de mevcut.

Realme Buds T300 tanıtıldı: Aktif gürültü engelleme, uzamsal ses Tam Boyutta Gör

Pil ömrü 40 saate ulaşıyor

Kulaklıklar net ve yüksek kaliteli telefon görüşmeleri için dört mikrofonlu çevresel gürültü engelleme özelliğine de sahip. Realme Buds T300, şarj kutusuyla birlikte ANC devre dışıyken toplam 40 pil ömrü vaat ediyor. Şirkete göre 10 dakikalık şarj ile 7 saate kadar kullanım süresi elde etmek mümkün.

Realme Buds T300 tanıtıldı: Aktif gürültü engelleme, uzamsal ses Tam Boyutta Gör
Yeni kablosuz kulaklık siyah ve beyaz renk seçenekleriyle geliyor. Fiyat etiketi ise 33 dolar. Realme Buds T300, 28 Ağustos 2023 itibarıyla Endonezya'da satışa çıkacak. Diğer ülkerlerde ne zaman piyasaya sürüleceği bilinmiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim