Anlık Bildirim

Realme C25Y giriş seviyesine hitap ediyor

realme C25Y akıllı telefon modeli biraz daha düşük performanslı yonga seti ve batarya kapasitesi ile gelirken ana sensörü güçlendirerek biraz avantaj sağlamış.

realme C25Y tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon pazarında yavaş yavaş vites yükselten realme markası bir yandan alt seviyeyi beslemeye devam ediyor. Bu hafta Hindistan pazarında realme C25Y akıllı telefon modelini duyurdu. 

realme C25Y özellikleri ve fiyatı

realme C25Y akıllı telefon modeli realme C25 ve C25s modellerinin bazı yönlerden kırpılmış versiyonu olarak göze çarpıyor. 6.5 inçlik ekran su damlası çentiği ile oldukça çerçevesiz bir görünüm sunuyor. Parmak izi okuyucu yan kısma entegre. 

2 adet Cortex-A75 ve 6 adet Cortex-A55 çekirdeğinden oluşan Unisoc T610 yonga seti performansı bir miktar aşağı çekerken sadece 4GB RAM ve 128GB depolama seçeneği sunulmuş. 5000mAh kapasiteli batarya 18W hızlı şarj desteğine sahip.

Arka kısımda 50MP çözünürlüğünde 5 katmanlı lense sahip daha iyi bir sensör, 2MP monokrom sensör ve 2MP makro sensör yer alıyor. Ön kamera ise 8MP çözünürlüğünde. realme C25Y modeli Hindistan’da 165$ gibi bir fiyatla satılacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim