Anlık Bildirim

Realme C65'in lansman tarihi ortaya çıktı: İşte tasarımı ve renk seçenekleri

2 Nisan'da Vietnam'da tanıtılacak ve sonrasında diğer ülkelerde de piyasaya sürülecek Realme'nin yeni akıllı telefonu Realme C65'in, tasarımı ve renk seçenekleri ortaya çıktı. İşte detaylar:
Realme C65'in lansman tarihi ortaya çıktı: İşte tasarımı Tam Boyutta Gör
Realme, şimdilerde yeni akıllı cihazı Realme C65'i piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Yakın zamanda birçok sertifika alan cihazın lansman tarihi, tasarımı ve renk seçenekleri ise şirket tarafından onaylandı. 2 Nisan'da tanıtılacak cihaz, iki gün sonra da Vietnam'da satışa sunulacak.

İşte Realme C65'in tasarımı ve renk seçenekleri:

Realme C65'in lansman tarihi ortaya çıktı: İşte tasarımı
Realme Başkan Yardımcısı Chase Xu'nun X'teki bir gönderisi ile Realme C65'in lansman tarihi, tasarımı ve renk seçenekleri ortaya çıktı. Xu, Realme C65'in herhangi bir zaman çerçevesi belirtmeden Vietnam'daki ilk çıkışından sonra Endonezya, Bangladeş, Malezya, Filipinler ve diğer ülkelerde de piyasaya sürüleceğine paylaşımında değindi.
Realme C65'in lansman tarihi ortaya çıktı: İşte tasarımı
Siyah, mor ve kahverengi olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile piyasaya sürülmesi beklenen cihazın arka tarafında ise spor dikey kamera kurulumu bulunacak. Arka paneli Samsung Galaxy S22'yi andıran cihaz, android cihazlar arasında ilk kez Realme 12 5G'de gördüğümüz Dinamik Düğme özelliğiyle birlikte gelecek. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim