Anlık Bildirim

Realme Flash ilk MagDart uyumlu akıllı telefon olacak

Realme Flash adındaki amiral gemisi telefon MagDart ekosistemini ilk destekleyen model olacak. Realme yakın zamanda iki yeni ürünü için lansman düzenlemeye hazırlanıyor.

Realme Flash geliyor Tam Boyutta Gör

Apple MagSafe benzeri MagDart manyetik aksesuar ekosistemi internete sızdırılan realme markasının şimdi de uyumlu ilk akıllı telefonu realme Flash gün yüzüne çıktı. Her iki ürün de eş zamanlı lanse edilecek.

Realme Flash neler sunacak?

MagSafe benzeri bir ekosistemin Android dünyasındaki eksikliğini fark eden realme hızlı hareket ederek realme MagDart adındaki sistemin ismini tescil ettirmişti. Sızıntıları doğrular şekilde de firmadan ilk paylaşım geldi. 

Manyetik aksesuar ekosistemi ile ilgili herhangi bir isim paylaşımı yapmayan realme dünyanın ilk manyetik kablosuz şarj aksesuarını destekleyen Android telefonu olduğunu ifade ediyor. Bu noktada MagDart ismi sadece şarj aksesuarlarını mı kapsayacak yoksa geniş bir ekosistem mi olacak bilemiyoruz. 

Realme Flash modeli iddialara göre amiral gemisi seviyesinde olacak. Snapdragon 888 yonga seti yanında 12GB RAM ve 256GB depolama kapasitesi yer alıyor. Ekran ise kavisli bir yapıya sahip. 

realme magdart Tam Boyutta Gör

MagDart ince şarj plakası 15W kablosuz şarj imkânı sunuyor. Kutu şeklindeki istasyon ise yine arkaya yapışıyor ve 15W üzerinde şarj sunduğu için muhtemelen bir fana sahip. Bu istasyonun manyetik anlamda dünyanın en yüksek enerji aktarımını sunacağı ifade ediliyor. Henüz Realme Flash için bir lansman tarihi açıklanmadı. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim