Anlık Bildirim

Realme Narzo N55 resmen doğrulandı: Yakında geliyor

Realme orta sınıf Narzo serisi kapsamında yeni bir akıllı telefonun yolda olduğunu doğruladı. Peki Realme Narzo beraberinde neler getiriyor? Gelin hep beraber bakalım. 
Realme Narzo N55 resmen doğrulandı: Yakında geliyor Tam Boyutta Gör
Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Realme, Narzo serisi kapsamında yeni bir akıllı telefon piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu noktada bir süredir ''Project-N'' ismini vurgulayan marka, bugün nihayet sessizliğini bozdu. Resmi Twitter hesabından Realme, telefonun tasarımını gösteren yeni bir tanıtım videosu paylaştı.

Realme Narzo N55 tanıtıldı: Yakında geliyor

Realme Narzo veya Project N olarak tanıtılan cihazın henüz model numarası açıklanmadı. Ancak sızıntılar cihazın Narzo N55 olarak adlandırılacağını söylüyor. Yapılan duyuruda ise Realme, Narzo'nun ''yeni nesil bir teknolojiye'' sahip olacağını belirtiyor.

Videoya baktığımızda, Realme Narzo’nun ön tarafta rekabetçi bir ekran gövde oranına sahip olacağını görüyoruz. Telefonun sağ tarafında ise ses seviyesi ve güç tuşları bulunuyor. Marka tarafından paylaşılan bir diğer tanıtım görüntüsü ise cihazın bazı özelliklerine açıklık getirdi. Buna göre Realme Narzo veya Project N, 64MP ana kamera, 90Hz yenileme hızı, 33W hızlı şarj desteği ve 16MP ön kameraya sahip olacak.

Ufak bir hatırlatma ile Realme, geçen yıl Narzo 50 serisi adı altında farklı cihazlar ile karşımıza çıktı. Project N ve Narzo adı altında tanıtılan yeni modelin ise 12 Nisan’da vitrine çıkması bekleniyor. Dolayısıyla önümüzdeki günlerde daha fazla detayın ortaya çıkacağını düşünüyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim