Anlık Bildirim

Realme'nin yeni akıllı telefon modeli 18W hızlı şarj ile geliyor

Realme'nin yeni modeli FCC'de görüntülendi. RMX3513 model numarası ile karşımıza çıkan Realme'nin yeni akıllı telefon modeli 5000mAh'lik büyük bir batarya ve 18W hızlı şarj desteğiyle geliyor.

Realme'nin yeni akıllı telefon modeli 18W hızlı şarj ile geliyor Tam Boyutta Gör

Son zamanların yükselen markalarından birisi olan Realme, yeni modeli ile FCC'de görüldü. Önümüzdeki haftalarda yeni Realme C modelleri ve Realme 9 serisi ile karşımıza çıkması beklenilen şirket, RMX3513 model numaralı yeni modeli ile FCC listelerinde göründü.

Realme'nin yeni modeli 5000mAh batarya ile geliyor

Realme'nin henüz sertifika aşamasındaki yeni modeli RMX3513 FCC'de 18W hızlı şarj desteğiyle kendisini gösterdi. Realme'nin amiral gemisi modellerinde daha yüksek Watt değerleri sunduğunu biliyoruz. Bu nedenle RMX3513 model numaralı cihazın Realme C serisine ait olması muhtemel.

Realme'nin yeni akıllı telefon modeli 18W hızlı şarj ile geliyor

Öte yandan 5000mAh'lik bir batarya taşıdığı da öğrenilen cihaz, pil tarafında sorun yaratmayacak gibi duruyor.Öte yandan çift SIM 4G ve Type-C gibi özellikler de sunduğu belirtilen RMX3513 model numaralı cihazın Android 11 destekli Realme UI işletim sistemine sahip olduğu da gelen bilgiler arasında.

Realme'nin yeni akıllı telefon modeli 18W hızlı şarj ile geliyor

Realme'nin yeni modeli RMX3513 görünüşe göre alt-orta segmente hitap eden bir model olacak. Dediğimiz gibi muhtemelen Realme C serisinden bir cihaz olan RMX3513'ün 60Hz yenileme hızına sahip HD+ ekran ile gelmesi bekleniliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim