Anlık Bildirim

Kompakt tablet Realme Pad Mini'nin resmi basın görselleri yayınlandı

Realme çok yakında kompakt boyutlara sahip bir tablet çıkaracağını resmen duyurdu. Şirket, Realme Pad Mini adı altında piyasaya giriş yapacak cihazın resmi basın görsellerini paylaştı.

Realme Pad Mini'nin resmi basın görselleri yayınlandı Tam Boyutta Gör

Çinli üretici Realme yakında kompakt boyutlarda bir tablet piyasaya sürecek. Realme Pad Mini olarak adlandırılan modelle ilgili söylentiler bir süredir gündeme meşgul ediyordu. Şimdi ise cihazın resmi basın görselleri ortaya çıktı.

Mavi ve gümüş renklerde sunulacak tabletin gövdesinin kalınlığı 7.6 mm, ağırlığı ise 372 gram olacak. Kompakt yapıda olan Realme Pad Mini'nin tek ele sığdığı görülüyor. Cihaz 1340 × 800 piksel çözünürlüğe sahip 8.7 inç ekran ile karşımıza çıkacak.

Realme Pad Mini'nin resmi basın görselleri yayınlandı Tam Boyutta Gör

Realme Pad Mini hakkında neler biliyoruz?

Tabletin Unisoc T616 yonga setiyle geleceği bildiriliyor. Bu işlemciye büyük olasılıkla 3/4 GB RAM ve 32/64 GB depolama alanı eşlik edecek. Cihazın LTE bağlantı desteği ve 18 watt hızlı şarj özellikli 6.400 mAh pil içereceği de notlar arasında.

Realme Pad Mini'nin resmi basın görselleri yayınlandı Tam Boyutta Gör

Realme Pad Mini'nin arka panelinde 8 megapiksel kamera bulunacağı söyleniyor. Ön kısmında ise 5 megapiksel selfie kamerası görev yapacak. Tüm bu detayların netleşmesi ile birlikte yeni kompakt tabletin çok yakında resmiyet kazanması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim