Anlık Bildirim

Realme, üç yıl içinde 5G cihazlarını 100 milyon kişiye ulaştırmayı hedefliyor

Realme, 5G bağlantının genel kullanılabilirliğini artırmak için şirketin yapacağı girişimleri açıkladı. Yapılan bir etkinlikte şirket, 7 farklı Ar-Ge merkezi kuracaklarını açıkladı.

Realme, üç yıl içinde 5G cihazlarını 100 milyon kişiye ulaştırmayı hedefliyor Tam Boyutta Gör
Akıllı telefon üreticisi Realme, GSM Association, Qualcomm ve Counterpoint Research ile birlikte 5G bağlantıyı kullanıcılarla buluşturma planlarını açıkladığı bir etkinlik gerçekleştirdi. Şirket, 5G özellikli Realme akıllı telefon kullanım sayısının üç yıl içerisinde 100 milyon kişiye ulaşmasını hedeflediklerini belirtti.

300 milyon dolar yatırım yapacak

5G'nin kullanım kapsamının artırılmasını hedeflediklerini belirten Realme, bu bağlam doğrultusunda uygun fiyatlı 5G akıllı telefonlar üretmek için çalıştıklarını söyledi. Şirket, önümüzdeki birkaç yıl içerisinde 100 dolar civarında fiyat etiketine sahip 5G özellikli bir akıllı telefonu kullanıcılarla buluşturmak istiyor.

Etkinlikte konuşma yapan Realme'nin Hindistan ve Avrupa CEO'su Madhav Sheth: "5G çağında bu yeni teknolojinin benimsenmesini hızlandırmaya yardımcı olmanın Realme için çok önemli bir görev olduğuna inanıyoruz. Tüketicilerin ihtiyaçlarını daha fazla dinleyerek, ürün inovasyonunu ilerleterek ve sektör ortaklarımızla daha geniş bir 5G ekosistemi oluşturarak 5G'nin yaygınlaşmasına yardımcı olmak için çok çalışacağız." ifadelerinde bulundu.

Realme, yaklaşık 300 milyon dolar bütçe ile 5G ürün geliştirme çalışmaları yapacak. Ayrıca şirket, Asya, Avrupa, Afrika ve Güney Amerika'da toplamda yedi adet 5G Ar-Ge merkezi kuracak. Akıllı telefon üreticisi, 2022 yılına kadar 5G cihaz sayısını 20'nin üzerine çıkarmayı bu sayede de 50 farklı pazarda tüm ürünlerine kıyasla 5G cihaz oranını %70'e yükseltmeyi hedefliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim