Anlık Bildirim

Realme V23 için geri sayım başladı: 3C sertifikası aldı

Realme'nin V23 adı altında pazara sunmaya hazırlandığı akıllı telefon 3C sertifikasyon kurumu tarafından onaylandı. Orta sınıf cihaz 5G destekli Snapdragon 6 serisi işlemci ve 5.000 mAh pille geliyor.

Realme V23 için geri sayım başladı: 3C sertifikası aldı Tam Boyutta Gör

Realme'nin RMX3475 model numaralı yeni akıllı telefonu geçen hafta TENAA tarafından onaylanmıştı. Cihazın Realme V25 adı altında piyasaya sürüleceği tahmin ediliyordu. Aynı akıllı telefon şimdi de Çinli 3C sertifikasyon kurumuna konuk oldu. Sertifika bilgileri cihazın Realme V23 olarak adlandırılabileceğini gösteriyor.

Belgelere göre Realme RMX3475, 33 watt hızlı şarj desteği sunacak. Akıllı telefonun 6.58 inç FHD+ LCD ekran, 16 megapiksel ön kamera, 64 + 2 + 2 megapiksel sensör kombinasyonundan oluşan üçlü ana kamera ve sekiz çekirdekli bir işlemciyle geleceği biliniyor. Cihazda yüksek ihtimalle Snapdragon 695 5G yonga seti yer alacak.

Realme V23 için geri sayım başladı: 3C sertifikası aldı Tam Boyutta Gör

Neler biliyoruz?

İnternete sızdırılan detaylar akıllı telefonun 6/8/12 GB RAM ve 128/256 GB depolama seçenekleriyle sunulacağını ortaya koydu. Kutudan Android 12 tabanlı Realme UI 3.0 arayüzü ile çıkacak cihazın pil kapasitesinin 5.000 mAh olacağı da gelen haberler arasında. Çıkış tarihi ve fiyat etiketi konusunda ise henüz bir bilgi yok.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim