Anlık Bildirim

Realme Watch T1 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

realme Watch T1 akıllı saat modeli 4GB kapasiteli dahili hafıza, sesli görüşme imkanı, GPS, NFC ile mobil ödeme ve hızlı şarj gibi iddialı özelliklerle geliyor.

realme Watch T1 tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Bugüne kadar pek çok akıllı saat modeli ile tanıdığımız realme ülkesi Çin’e yönelik ilk akıllı saatini tanıttı. realme Watch T1 global modellerde olmayan bazı özelliklerle piyasaya çıkıyor. 

realme Watch T1 özellikleri ve fiyatı

realme Watch T1 akıllı saat modeli 1.3 inçlik 416x416 piksel çözünürlüğünde AMOLED ekran barındırıyor. Gorilla Glass ile korunan ekran her zaman açık özelliğine sahip ve çeşitli temalar ile geliyor. 

Bluetooth 5.0 bağlantısı üzerinden sesli görüşme yapabildiğiniz akıllı saat ayrıca 4GB hafızasına müzik aktarabiliyor. Böylece bir Bluetooth kulaklık ile çevrim dışı bu müzikleri dinleyebiliyorsunuz. 

Nabız, uyku, stres ve kandaki oksijen değerlerini ölçebilen saat 110 farklı spor moduna sahip. GPS yongası tüm konumlama sistemlerini destekliyor. Standart kullanımda 7 güne kadar kullanım sağlarken hızlı şarj ile 35 dakikada şarj olabiliyor. Realme Watch T1 için 110$ fiyat etiketi belirlenmiş. Şimdilik Çin dışına çıkacak mı bilinmiyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim