Anlık Bildirim

Red Magic 6 Pro, beş dakika içinde %0'dan %50'ye şarj edilebilecek

Çinli teknoloji üreticilerinden Nubia'nın, 4 Mart tarihinde tanıtacağı akıllı telefon modeli Red Magic 6 Pro, şarj hızı ile adından söz ettireceğe benziyor.

Red Magic 6 Pro, beş dakika içinde %0'dan %50'ye şarj edilebilecek Tam Boyutta Gör

Nubia'nın iki hafta sonra resmen tanıtacağı ve 4500mAh kapasiteli bir pil ile gelecek olan oyuncu telefonu Red Magic 6 Pro, sadece beş dakikada %0'dan %50'ye kadar şarj olanağı sunan 120W GaN (Galyum Nitrür) hızlı şarjı destekleyecek.

Şarj aleti kutudaki yerini alacak

Telefon, kutudan buna uygun bir şarj cihazıyla birlikte çıkacak. Zira bu önemli detay, Nubia markasının CEO'su Ni Fei tarafından bizzat açıklandı. Son zamanlarda başta Apple ve Samsung olmak üzere şirketler, akıllı telefonlarının kutularına, ya hiç şarj cihazı koymuyorlar, ya da telefonun desteklediği hızlı şarj değerinin altında cihazla satışa sunuyorlar. Ancak, Red Magic 6 Pro için böyle bir durum geçerli olmayacak.

Red Magic 6 Pro, beş dakika içinde %0'dan %50'ye şarj edilebilecek Tam Boyutta Gör

Ayrıca Ni Fei, ekibinin akıllı telefonun aşırı ısınmasını ve bataryaya zarar vermesini önlemek için hangi önlemleri aldığını açıkladı. Red Magic 6 Pro, hızlı şarjı kolaylaştıran bir grafit plakaya ve şarjı daha hızlı yeniden dağıtmak için kinetik enerji kullanan bir elektrolite sahip olacak. Geliştiriciler ayrıca batarya için güçlendirilmiş bir kasa yaptılar, böylece bir arıza durumunda bile, telefonun geri kalan dahili bileşenleri bozulmadan kalabilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim