Anlık Bildirim

Netflix'in yeni filmi Red Notice'den bir dövüş sahnesi paylaşıldı

Başrollerinde son dönemin popüler isimlerinin olduğu yeni Netflix filmi Red Notice'ten yeni bir sahne paylaşıldı. Filmin başrollerinde Gal Gadot, Dwayne Johnson ve Ryan Reynolds var.

Red Notice'den yeni bir sahne paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Son dönemin popüler oyuncularının başrolünde olduğu, Netflix'in aksiyon komedi türündeki yeni filmi Red Notice'ten yeni bir sahne paylaşıldı.

Paylaşılan sahnede, daha önce fragmanda da kısa bir kesitini gördüğümüz dövüş sahnesinin tamamını görebiliyoruz. Film, Ryan Reynolds'tan alıştığımız bir komedi ve aksiyon tonunda diyebiliriz. Aksiyon komedi türündeki filmin özellikle oyuncuları ile dikkat çektiğini söylemek gerek. Film, 12 Kasım'da Netflix'te yayında olacak.

Red Notice Yeni Sahne

Filmin oyuncu kadrosunda ise Dwayne Johnson, Ryan Reynolds, Gal Gadot, Ritu Arya ve Chris Diamantopoulos gibi isimler bulunuyor. 

Konusu: Interpol tarafından çıkarılan Kırmızı Bülten, dünya çapında en çok aranan kişileri bulup yakalamak için verilen küresel bir uyarıdır. Ancak cüretkâr bir soygun, FBI'ın en iyi profil uzmanı (Johnson) ile birbirine rakip iki suçluyu (Gadot, Reynolds) bir araya getirdiğinde neler olacağını kimse bilemez.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim