Anlık Bildirim

RedMagic, mobil oyun kontrolcüsünü tanıttı: Sıfır gecikme sunuyor!

RedMagic, Shadow Blade GamePad 2 oyun kumandasını duyurdu. Yeni RedMagic oyun kontrolcüsü, oyun sırasında sıfır gecikme süresi sunuyor ve daha iyi kavrama sağlayan yenilenmiş tasarımınla geliyor.
RedMagic mobil oyun kontrolcüsü Tam Boyutta Gör
RedMagic, mobil oyuncular için tasarladığı yeni oyun kontrolcüsünü tanıttı. Shadow Blade GamePad 2 olarak adlandırılan kontrolcü, USB-C bağlantı noktası üzerinden 110 - 185 mm arasındaki tüm akıllı telefonlara bağlanabiliyor.

RedMagic Shadow Blade GamePad 2 özellikleri

RedMagic Shadow Blade GamePad 2 Tam Boyutta Gör
RedMagic Shadow Blade GamePad 2, neredeyse tüm akıllı telefonlarla uyumlu. Oyun kumandasının iki özel tetikleyicisi, 20 kilit konumun kombinasyonuyla özelleştirilebiliyor. Şirket, kendi geliştirdikleri IC algoritması sayesinde tetikleyicilerin esnek ve kolay kullanılabilir olduğunu söylüyor. Kontrolcü, değiştirilebilir sol ve sağ gamepad kaplamasıyla geliyor. Gamepad, önde ALPS sol çubuk, çapraz düğmeler, ekran görüntüsü alma tuşu, REDMAGIC düğmesi, ALPS sağ çubuk, ABX ve RT tuşları sunuyor. Arkada da hızlı yanıt veren tetikleyiciler mevcut.

RedMagic Shadow Blade GamePad 2 fiyatı

RedMagic Shadow Blade GamePad 2 fiyatı Tam Boyutta Gör
RedMagic, mobil oyun kontrolcüsünü Amerika, Kanada, Singapur, Meksika, İngiltere ve AB’de satışa sunuyor. Fiyatlandırma ülkeye göre değişiklik göstermekle birlikte ortalama 100 dolar civarında. Kontrolcü, yalnızca siyah renk ile geliyor. Küresel olarak satışa sunulacak mı, fiyat ne kadar olacak konusu hakkında bir bilgi yok.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim