Anlık Bildirim

Redmi 12C'nin küresel lansman tarihi ortaya çıktı: İşte beklenen özellikleri ve fiyatı

MediaTek Helio G85 güç alacak Redmi 12C'nin 26 Şubat'ta küresel pazarda piyasaya sürülmesi bekleniyor. İşte şirketin en uygun fiyatlı cihazlarından biri olması beklenen Redmi 12C'nin detayları:
Redmi 12C'nin küresel lansman tarihi ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz ay Çin'de piyasaya sürülen Xiaomi'nin yeni telefonu Redmi 12C, yakında küresel pazarda da piyasaya sürülecek. 26 Şubat'ta gerçekleşecek MWC 2023'te Xiaomi 13 serisi ile birlikte tanıtılması beklenen cihazın fiyatı ise yakın bir zamanda sızdırıldı.

İşte Redmi 12C'nin beklenen özellikleri ve fiyatı: 

MediaTek Helio G85 yonga setinden güç alması beklenen Redmi 12C, 6.71 inç HD+ bir ekrana sahip olacak ve ekran maksimum 500 nite kadar parlaklık sunacak. f/1.8 diyafram açıklığına sahip 50MP birincil kamera sensörü ve derinlik sensöründen oluşan çift arka kamera kurulumuna sahip cihazın ön tarafında ise 5MP selfie kamerası bulunacak.

Redmi 12C'nin küresel lansman tarihi ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
10W şarj destekli 5000 mAh bataryaya sahip olacak Redmi 12C, şirketin en uygun fiyatlı akıllı telefonlarından biri olacak. Okyanus Mavisi, Nane Yeşili ve Grafit Gri olmak üzere 3 farklı renk seçeneğiyle piyasaya sürülecek cihaz, kutudan Andorid 12 tabanlı MIUI 13 ile çıkacak. 

Üç farklı depolama yapılandırmasına sahip olması beklenen cihazın 3GB+64GB varyantı yaklaşık 170 Euro fiyat etiketine sahip olması beklenirken 4GB+128GB varyantın 200 Euro fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim