Anlık Bildirim

Redmi 9 serisine iki yeni üye

Redmi 9 Active ve Redmi 9A Sport modelleri 6.53 inçlik ekran boyutunu koruyor ancak yonga seti ile bellek seçenekleri tarafında farklı fiyat segmentlerine hitap ediyor.

Redmi 9 Active ve Redmi 9A Sport Tam Boyutta Gör

Xiaomi bir taraftan yeni Redmi 10 akıllı telefon serisini piyasaya sürmeye devam ederken bir taraftan da Redmi 9 serisini büyütüyor. Yakın dönemde Redmi 9 serisine iki yeni üye daha eklenecek. 

Redmi 9 Active ve Redmi 9A Sport

Redmi 9 Active ve Redmi 9A Sport akıllı telefon modelleri orijinal Redmi 9 modeli ile benzer bir tasarıma sahip ancak donanım tarafında farklı seçeneklerle hitap ettiği fiyat segmentleri değişiyor. 

Redmi 9 Active modelinde Helio G35 ile giriş seviyesinde bir oyun deneyimi amaçlanıyor. 4GB/6GB RAM ve 64GB/128GB depolama seçenekleri olan model 13MP çift arka kameraya sahip. 5000mAh kapasite ve parmak izi okuyucu diğer detaylar. 

Redmi 9A Sport ise Helio G25 ile daha alt seviyeye iniyor. 2GB/3GB RAM ve 32GB depolama seçenekleri mevcut. Arkada 13MP, önde ise 5MP kamera yer alıyor. Batarya yine 5000mAh kapasiteli. 6.53 inçlik ekranın ortak olduğu her iki modelin 100$ civarlarında fiyatlara sahip olacağı belirtiliyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim