Anlık Bildirim

Redmi K70 serisinin pil kapasitesi ortaya çıktı

Redmi K70 serisinin çıkışı yaklaştıkça akıllı telefonlarla ilgili ayrıntılar da ortaya çıkmayı sürdürüyor. Çinli kaynaklar, Redmi K70 ve K70 Pro'nun batarya kapasitelerini ve şarj hızlarını açıkladı.
Redmi K70 serisinin pil kapasitesi ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Xiaomi bu yılın sonlarında Redmi K70 serisini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Çıkış tarihi yaklaştıkça yeni akıllı telefonlar hakkındaki detaylar da netleşmeye devam ediyor. Son olarak Çinli bir kaynak Redmi K70 ve K70 Pro modellerinin pil kapasiteleri ve şarj özelliklerini paylaştı.

Aktarılan bilgilere göre Redmi K70 versiyonu 90W hızlı şarj desteğine sahip 5.500 mAh pille gelecek. Bu modelin hali hazırda Çin'de 3C sertifikası aldığını hatırlatalım. Yani cihazın 90W hızlı şarj teknolojisi sunacağı resmi kurumlar tarafından da onaylanmış durumda.

Redmi K70 serisinin pil kapasitesi ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Redmi K70 serisi ne zaman çıkacak?

Amiral gemisi K70 Pro modeli 5.120 mAh bataryaya sahip olacak ve 120W hızlı şarjı destekleyecek. Redmi K70'in Snapdragon 8 Gen 2 işlemciden güç alması beklenirken, Pro versiyonu daha güçlü bir yonga seti olan Snapdragon 8 Gen 3'ü temel alacak. Bu arada lansman tarihiyle ilgili de bazı bilgiler var.

Çinli kaynak Redmi K70 serisinin Kasım ayı içerisinde tanıtılacağını söylüyor. Akıllı telefonlar muhtemelen Aralık ayının başlarında satışa sunulacak. Bu konuda henüz resmi bir açıklama yok. İlerleyen günlerde lansman tarihinin kesinlik kazanması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim