Anlık Bildirim

Redmi Note 8T'nin tasarımını gözler önüne seren basın görselleri yayınlandı

Xiaomi çok yakında Redmi Note 8 serisi kapsamında yeni bir akıllı telefon çıkaracak. Merakla beklenen cihazın tasarımını gözler önüne seren basın görselleri internete düştü.

Redmi Note 8T'nin tasarımını gözler önüne seren basın görselleri yayınlandı Tam Boyutta Gör

Xiaomi geçtiğimiz Ağustos ayının sonunda Redmi Note 8 ve Note 8 Pro olmak üzere iki yeni uygun fiyatlı akıllı telefon piyasaya sürmüştü. Çinli şirket şimdi ise aynı seri kapsamında bir başka model çıkarmaya hazırlanıyor. Redmi Note 8T olarak adlandırılacak telefonun resmi basın görselleri yayınlandı.

Hintli Sudhanshu Ambhore'nin Twitter hesabında paylaşılan görüntüler cihazın Redmi Note 8 ile aynı tasarıma sahip olacağını ortaya koyuyor. Geçtiğimiz ay Redmi Note 8T'nin Snapdragon 730G yonga setiyle güçlendirileceğine yönelik söylentiler çıkmıştı. Ancak gelen son bilgiler farklı.

Redmi Note 8T'nin tasarımını gözler önüne seren basın görselleri yayınlandı Tam Boyutta Gör

Tek fark NFC modülü

Akıllı telefonun Redmi Note 8 ile tamamen aynı özelliklere sahip olacağı bildiriliyor. Aralarındaki tek fark Redmi Note 8T'nin temassız ödemeler için kullanılan NFC modülü ile donatılacak olması.

Redmi Note 8T'nin tasarımını gözler önüne seren basın görselleri yayınlandı Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon 6.3 inç ekran, Snapdragon 665 işlemci, 4/6 GB RAM, 64/128 GB dahili depolama alanı, dörtlü arka kamera sistemi ve 4.000 mAh pil ile piyasaya sürülecek. Redmi Note 8T'nin çok yakında resmiyet kazanması bekleniyor. Ancak kesin tarih hala açıklanmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim