Anlık Bildirim

Reeder kripto para çıkarıyor

Rekor katılımla halka arzını gerçekleştiren Reeder firması bu kez kripto para dünyasında halka açılmaya hazırlanıyor. ReeCoin önümüzdeki haftalarda piyasada olacak.
Reecoin Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz günlerde elektrikli araç sektörüne gireceğini açıklayan Reeder firması şaşırtmaya devam ediyor. Firmanın KAP başvurusu, kripto para piyasasına yeni bir oyuncunun gireceğini haber veriyor.

ReeCoin nedir?

Ethereum ağı üzerinde geliştirilen ReeCoin toplamda 500 milyon adet olacak. Toplamda 105 milyon adedi özel ve halka açık şeklinde iki fazda satışa sunulacak. Yakım mekanizmasıyla hem miktar azalacak hem de değer kaybetmeyecek. Belirli bir süre sonra ReeCoin kendi blok zincirini faaliyete sokacak.

ReeCoin firmanın ekosisteminde bir dijital para olarak kullanılacak. Teknolojik ürünlerde özel indirimler, stake yapanlara bonus puanlar, yüksek işlem hızı, düşük işlem ücretleri gibi avantajları da olacak. Reeder markasının gelecek dönemdeki elektrikli araç projesinde ReeCoin nasıl bir yer tutacak şimdilik açıklanmamış ancak AVAX ve TOGG benzeri bir entegrasyon görebiliriz. ReeCoin bu ay sonu ya da gelecek ay piyasaya sürülecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5739 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Reecoin, reeder ve
2 etiket daha Teknoloji Haberleri Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim