Anlık Bildirim

Color Picker (renk seçici) gerçek oluyor

Colorpik adındaki proje gerçek hayatta beğendiğiniz bir nesnenin rengini kopyalayarak kâğıt üzerinde kullanmanızı sağlıyor. Kısaca Color Picker özelliği gerçek hayata aktarıldı. 
Resim düzenleme yazılımları ile birlikte hayatımıza giren color picker veya renk seçici özelliği uzun yıllardır sanal alemde hayatına devam ediyor. Colorpik projesi ile renk seçici özelliğini artık gerçek bir kalem olarak kullanabileceksiniz.

Colorpik nedir?

Colorpik projesi renk seçici özelliğinden ilham alarak hayata geçirilmiş. Temelinde minik bir renkli yazıcı yatan bu kalem ayrıca RGB sensörü ile renk algılaması da yapabiliyor. Böylece resim düzenleme yazılımlarında gerçekleştirdiğiniz rengi algılama ve boyama hareketini gerçek hayatta da tecrübe edebiliyorsunuz.

Colorpik kalemi bir mürekkep kartuşu, batarya, Bluetooth, USB ve fitilden oluşuyor. Kullanıcı isterse uygulama üzerinden renk belirlemesi yapabiliyor. İsterse de bir nesneyi taratarak rengini alabiliyor. 16 milyon renk destekleyebilen kalem 12 saate kadar çalışıyor.

Yeniden doldurulabilir tüpleri sayesinde 4 farklı kartuşu kullanarak dolum yapabiliyorsunuz. Fitiller de değiştirilebiliyor. Böylece uzun ömürlü bir kalem ortaya çıkmış oluyor. Girişim farklı uygulamalarla kalemi destekleyecek. Colorpik biraz daha keçeli kalem tarzı kullanım için. 159$ bağış karşılığında ürüne sahip olabiliyorsunuz ve Mart ayında sevkiyatlar başlayacak. Proje şimdiden kat kat fazla bağış toplamış durumda.

Renkleri algılayan kalem Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim