Anlık Bildirim

Resmen açıklandı: Twitter temsilci atayacak

Ulaştırma ve Altyapı Başkan Yardımcısı Ö.F. Sayan, Twitter'ın ülkemizde temsilci atayacağını resmen açıkladı. Twitter temsilci atama kararı almasaydı bant daraltma cezasına maruz kalacaktı.

Resmen açıklandı: Twitter temsilci atayacak Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz gün Twitter’ın Türkiye’ye temsilci atayacağı iddiası ortaya atılmıştı. Bugün konu hakkında ilk resmi açıklama geldi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan, Twitter'ın Türkiye’de temsilci atayacağını duyurdu. Ülkemizdeki sosyal medya yasasına göre günlük 1 milyondan fazla erişim elde eden sosyal ağ platformlarının Türkiye'de temsilci ataması gerekiyor. Bugüne kadar temsilci atama kararı almayan Twitter, bant daraltma cezasıyla karşı karşıyaydı. Bu durum ortadan kalkmış oldu. Ayrıca Twitter hakkında uygulanan Türkiye'den reklam almama cezası da geri çekildi. Türkiye'deki reklamverenler Twitter'da reklam yayınlayabilecek.

Twitter’ın temsilci atama kararıyla birlikte Türkiye’de temsilci atama zorunluluğu olduğu halde bu adımı atmayan tek platform Pinterest kaldı. Pinterest, Nisan ayının sonuna kadar temsilci belirlemezse yüzde 50’ye kadar bant daraltma cezası uygulanacak.

Resmen açıklandı: Twitter temsilci atayacak Tam Boyutta Gör

VK, Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, LinkedIn ve Dailymotion platformları Türkiye'de temsilci atama kararı aldı. Twitter'ın başvuru işlemleri sürüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7699 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
twitter, temsilci ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim