Anlık Bildirim

Yeni Robocop oyunu duyuruldu

RoboCop: Rogue City oyunu 80’li yılların ikonik karakterini modern grafiklerle buluşturuyor. Gelecek yıl Detroit sokaklarında kıyasıya bir mücadele başlayacak.  

RoboCop: Rogue City Tam Boyutta Gör

Sinema ve oyun dünyasının eskimeyen kahramanı Robocop yeniden aramıza dönüyor. RoboCop: Rogue City adındaki yeni oyun ile Detroit şehrindeki karmaşanın üstesinden gelmeye çalışıyoruz.

RoboCop: Rogue City ne zaman çıkacak?

Etkileyici grafiklerle 80’li yılların klasiğini geri getiren Robocop: Rogue City oyunu FPS tarzında hazırlanmış. Oyuncular Robocop olarak suçlarla dolu sokaklarda özel yeteneklerini kullanarak suçlu temizliği yapıyor.

Robocop’un silahlarının yanında çevredeki nesnelerle etkileşime geçerek kullanabildiğimiz oyunda jetpack gibi yükseltmeler olacak mı merak konusu. Ayrıca ED-209 gibi ikonik düşman robotlar da sizi bekliyor.

Terminator Salvation oyunun geliştirici Teyon imzasını taşıyan RoboCop: Rogue City oyunu Nacon tarafından yayınlanıyor. 2023 Haziran tarihinde PC, PS5 ve Xbox Series X/S konsolları için yayınlanacak. Oyun Steam üzerinde istek listesine eklenebiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3349 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
RoboCop: Rogue City, Oyun ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim