Anlık Bildirim

Epic Games ve LEGO iş birliği

Epic Games ve LEGO firmaları tamamen çocuklara yönelik olarak geliştirilen ve güvenliği her zaman ön planda tutan bir metaverse dünyası kullanıma sunmayı planlanıyor. 

Epic Games

Metaversa kavramının giderek daha fazla önem kazanması, sektör devlerini de harekete geçirdi. Minecraft ve Roblox gibi oyunlara ilham kaynağı olan LEGO efsanesi metaverse dünyasına adım atma kararı aldı. 

LEGO’dan metaverse adımı

LEGO uzun zamandır çeşitli oyunlarıyla dijital dünyada yer almaktaydı. Ayrıca fiziksel ögelerle bağlantı kurarak zengin gerçeklik konusunda da projeler geliştirmişti. Şimdi ise Epic Games ile metaverse dünyası kuruyor. 

Teknik detayları verilmeyen projede tamamen çocuklara yönelik ve güvenliği her zaman ön planda tutan bir metaverse dünyası planlanıyor. Çocuklar çeşitli kontrol araçlarıyla farklı dijital tecrübeler yaşayabilecekler. 

Epic Games uzun zamandır metaverse konusunda özellikle Fortnite oyunu ile ilerlemeler kaydetmişti. Bu bakımdan Fortnite metaverse dünyasının çocuklara yönelik bir versiyonu da karşımıza çıkabilir. Yakın zamanda proje hakkında daha fazla detay paylaşılacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim