Anlık Bildirim

Rockstar'ın ana şirketi Take-Two'nun CEO'su, oyuncuların zamlı oyun fiyatlarına hazır olduğunu düşünüyor

Birçok oyun geliştirici şirketin bağlı olduğu üst kuruluş olan Take-Two'nun CEO'su Strauss Zelnick, oyuncuların oyun fiyatlarına yapılan zamma hazır olduğunu düşündüğünü söyledi.

Rockstar'ın ana şirketi Take-Two'nun CEO'su, oyuncuların zamlı oyun fiyatlarına hazır olduğunu düşünüyor Tam Boyutta Gör

Yeni konsolların çıkması ile birlikte oyun sektöründe yeni bir nesil başladı. Teknoloji anlamında birçok yükseliş gördüğümüz gibi fiyatlar konusunda da ne yazık ki bir yükseliş konusu. Özellikle birçok yayıncı şirket oyunlarını yeni nesilde 10 dolar zamlı satacağını açıkladı. Oyuncular bu konuda tepkili olsa da özellikle Take-Two'nun CEO'su Strauss Zelnick bu durumun gayet normal olduğunu düşünüyor.

Zaten birçok kez bu fiyatların normal olduğunu hatta düşük bile olduğunu dile getiren Take-Two'nun CEO'su Strauss Zelnick, şimdi de fiyatla ile ilgili yeni bir açıklama yaptı. Rockstar Games ve 2K gibi şirketlerin bağlı olduğu Take-Two'nun CEO'su Strauss Zelnick, oyuncuların bu yeni zamlı fiyatlara hazır olduğunu söyledi.

Bu yapılan 10 dolarlık zam, yurt dışındakiler için büyük bir zam gibi gözükmese de ülkemizde yerel fiyatlandırma yapılmadığı durumda bizler için çok daha büyük bir zamma dönüşüyor. Sanıyoruz ki bu yüzden yurt dışındaki oyuncular bu zamma hazır olsa da bizler pek de hazır değiliz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8880 kez okundu.
30 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
take-two, Strauss Zelnick ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim