Royole Technology, ikinci katlanabilir telefonunu bugün resmen duyurdu. FlexPai 2 olarak adlandırılan cihaz amiral gemisi seviyesinde özellikler sunuyor.
Ayrıca Bkz. "Plague Inc. oyununun geliştiricisinden, Koronavirüs'le mücadeleye 250 bin dolar"
Katlanabilir telefon %50 artırılmış parlaklık ve daha iyi görüş açılarına sahip üçüncü nesil Cicada Wing esnek ekranla donatıldı. Şirket cihazdaki ekranın 200.000 katlama döngüsüne dayanabileceğini söylüyor.
İlginizi Çekebilir
FlexPai 2'nin tüm özellikleri henüz açıklanmadı. Ancak tamamen açıldığında 7.8 inçlik bir ekran deneyimi sunacağını biliyoruz.
Snapdragon 865 platformundan güç alıyor
Cihaz gücünü entegre 5G modem içeren Snapdragon 865 işlemciden alıyor. Buna ek olarak LPDDR5 RAM ve UFS 3.0 depolama birimine sahip olduğunu belirtelim. Ayrıca dörtlü kamera sistemi ve stereo hoparlörü de var.
Başta da belirttiğimiz gibi henüz FlexPai 2'nin tüm özellikleri netlik kazanmadı. Şirket cihazla ilgili diğer detayları bu yılın ikinci çeyreğinde açıklayacak.
Katlanabilir telefonun fiyatı da bilinmiyor ancak birinci nesil FlexPai'nin 1.320 dolar fiyat etiketi taşıdığını hatırlatalım.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


Terisne öfkeyi artırır gibi :) arabadaki yazılar bile tahrik ederken istediğini yazıp sinir katsayısını artırır.Ben buna ilave arkadan gelen ayarsız farlar ve daha güçlüampül led kullananlar için arkaya iki tane led projektör düşünüyorum ,arkaya doğru sellektör :))
İnşallah buraya gelmez yazılacakları düşünemiyorum...Yani bsg harf grubu plaka alıp harfleri neon ışıklarla kaplayıp gerektiğinde yakmak isteyen manyaklar tanıyorum...