Anlık Bildirim

Rus turistler yanlışlıkla Madrid yerine Mardin'e gönderildi: Çok sevmişler

Bir seyahat acentesi Rus turistleri yanlışlıkla İspanya'nın başkenti Madrid yerine Mardin'e gönderdi. Hiç hesapta yokken Mardin'e gelen turistler şehri çok sevdiklerini belirttiler.
Rus turistler yanlışlıkla Madrid yerine Mardin'e gönderildi Tam Boyutta Gör
Rusya'daki bir seyahat acentesi, müşterilerini İstanbul aktarmalı olarak İspanya'nın başkenti Madrid yerine ülkemizin tarihi güzellikleriyle dolu Mardin şehrine gönderdi.

Hayaller Madrid, gerçekler Mardin

Turizm girişimcisi Bekir Falay, karışıklığı Rus tarafındaki bir hataya bağlayarak: "Rusya'dan Madrid'e bir seyahat talebi geliyor ve acente Madrid yerine İstanbul üzerinden Mardin'e bilet kesiyor. Turistler Mardin'e vardıklarında hiç beklemedikleri bir sürprizle karşılaşıyor ve hayrete düşüyorlar. Bu karışıklığa rağmen turistleri çok iyi ağırladık ve çok güzel bir gün geçirdiler." dedi.

Rus turistler yanlışlıkla Madrid yerine Mardin'e gönderildi Tam Boyutta Gör

Mardin Turizm İşletmeleri Derneği Başkanı Aslan Paşaoğlu, Rusların şaşırmalarına rağmen Mardin'i çok beğendiklerini söyledi. Turistlerin ertesi gün şehirden ayrıldıkları ve İstanbul aktarmalı olarak Madrid'e giden bir uçağa bindirildikleri bildirildi.

Kaynakça https://ria.ru/20221109/turisty-1830141311.html https://www.yeniakit.com.tr/haber/rus-turistler-madrid-yerine-mardine-goturduler-fikra-gibi-olay-herkes-saskin-1706360.html Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Editörün Seçimi Yorum
Real MARDİN..
Yorumu gör »
Dr.Perga
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7954 kez okundu.
31 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uçak, rusya ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim