Anlık Bildirim

Google’dan bir yaptırım daha: Rusya’daki Android kullanıcıları paralı uygulama indiremeyecek

Rusya'nın Ukrayna’yı işgalinden beri birçok teknoloji firması Rusya’ya karşı yaptırımlar uyguluyor. Google, bu yaptırımlara yenisi ekliyor. Kullanıcılar, Google Play’den paralı uygulama indiremeyecek.

Rusya’daki Android kullanıcıları paralı uygulama indiremeyecek Tam Boyutta Gör

Şubat sonunda Ukrayna’yı işgal eden Rusya, bütün dünyada ciddi anlamda tepki çekti. Özellikle batı tabanlı teknoloji firmalarından ciddi yaptırımlar alan Rusya, şimdi bir yaptırımla daha karşı karşıya. Google, Rusya vatandaşlarını üzecek planını açıkladı.

Kullanıcılar, paralı uygulama indiremeyecek ve güncelleyemeyecek

Google, yeni yaptırımı ile Rusya vatandaşlarının Google Play üzerinden paralı uygulama indirmesini ve yüklü paralı uygulamaların güncellenmesini engelliyor. Geliştiriciler için soru cevap bölümü hazırlayan Google, ücretsiz uygulamaların hala indirebileceğini ve güncellenebileceğini belirtmiş. Ayrıca geliştiriciler, Rusya için paralı uygulama yayınlayamayacak.

Google, 10 Mart’ta Rusya’ya karşı yaptırımlara başlamıştı. Zamanında Rusya’daki kullanıcıların satın aldıkları uygulamalara erişebileceğini belirten Google, bu konuda fikrini değiştirmişe benziyor. Firma, geliştiricilerin ödeme yenilemelerini de ertelemesini önerdi. Ayrıca firma, paralı uygulamaların ciddi bir servis sağlaması halinde bu süreçte ücretsiz yapılmasını önerdi. Bakalım Rusya’ya karşı yaptırımlar daha da artacak mı?

Kaynakça https://9to5google.com/2022/05/05/google-play-russia-paid-apps/ https://www.ceotech.it/wp-content/uploads/2022/05/Google-Play-blocca-i-servizi-in-app-a-pagamento-in-Russia.jpg Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2816 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google play, google play store ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim