Anlık Bildirim

PUBG Mobile şampiyonasını ekibimiz eze eze kazandı

Ülkemizin espor alanındaki gururu S2G Esports, bu hafta gerçekleştirilen PUBG Mobile 2022 şampiyonasında adeta eze eze şampiyon oldu ve puan rekoru kırmayı başardı. 
Ülkemizin espor alanındaki gururu S2G Sports, bu hafta gerçekleştirilen PUBG Mobile 2022 şampiyonasında adeta eze eze şampiyon oldu ve puan rekoru kırmayı başardı. Tam Boyutta Gör
Malezya ve Endonezya’da düzenlenen PUBG Mobile 2022 şampiyonasına gururumuz S2G Esports damga vurdu. 3 gün süren finallerde Brezilyalı, Nepalli ve Moğol rakiplerini geride bırakarak şampiyonluk kupasına ulaşmayı başardı.

S2G Esports göğsümüzü kabarttı

10 Kasım itibariyle Malezya’da start alan PUBG Mobile 2022 şampiyonasında elemeleri geçen 14 takım ve doğrudan davet edilen 2 takım olmak üzere toplam 16 takım Endonezya’da kıyasıya mücadele etti. Her gün 6 maç olacak şekilde 3 günlük final turnuvası az önce sonra erdi.

İlk gün pek varlık gösteremeyen S2G ikinci gün ilk galibiyetini almayı başarmıştı. Brezilyalı 3 ekibin ağır dominasyonuna rağmen üçüncü gün adeta şov yapan S2G Sports rekor puanlara ulaşarak camiayı sevince boğdu. Özellikle Sylas maçlarda puanlara büyük katkı sağladı.

PUBG Mobile tarihinde en yüksek skor S2G Esports tarafından elde edildi. Şampiyon S2G toplamda 510 bin dolar büyük ödülün sahibi oldu. İkinci DRS Gaming ekibi 292 bin dolar, üçüncü Alpha 7 ekibi ise 217 bin doları kasasına koydu.

S2G Esports eze eze şampiyon Tam Boyutta Gör

Elbette Fire Flux Esports ekibinin de şampiyonaya katkısı yadsınamaz. Tüm maçlar boyunca alanda diğer ekiplerin puan almasına gücü yettiğince engel olmaya çalışan FF Esports kupanın ülkemize gelmesinde büyük pay sahibi. Şampiyonayı 15. sırada tamamlasa da ilk gün aldığı galibiyetle herkesi ümitlendirmişti. Yine ekibin önemli ismi Soulless şov maçını kazanarak 3000$ ödüle hak kazandı.

Sony Xperia’nın sponsor olduğu PUBG Mobile 2022 şampiyonasında oyuncular Sony Xperia 1 IV akıllı telefon modelinde maçlarını gerçekleştirdi. Toplamda ise 2.5 milyon dolar ödül dağıtıldı. PUBG Mobile 2023 şampiyonası ise ülkemizde gerçekleştirilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4566 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
pubg mobile, S2G Sports ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim