Anlık Bildirim

Acun bombayı patlattı: UEFA Şampiyonlar Ligi Exxen’de

Acun Ilıcalı'nın dijital içerik platformu Exxen, Avrupa'nın dev maçlarına ev sahipliği yapacak. Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve Avrupa Konfederasyon Ligi Exxen'de yayınlanacak.

Şampiyonlar Ligi nerede yayınlanacak? Tam Boyutta Gör

Yıl başında kullanıma sunulan dijital içerik platformu Exxen, büyük bir anlaşmaya imza attı. UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Avrupa Konferans Ligi ve UEFA Süper Kupası’nın dijital yayın haklarını 3 yıllığına satın aldı.

Bu sezondan itibaren Avrupa’nın dev maçları Exxen’de yayınlanacak. Exxen’den yapılan duyuruda maçların “yalnızca” Exxen’de yayınlanacağı belirtiliyor. Söz konusu liglerin Türkiye’deki yayın haklarını S Sport’un sahibi Saran Group satın almıştı. Saran Holding, dijital yayın haklarını sadece Exxen’e sattı. TV yayın hakları için Saran Group ile TRT, D-Smart, Tivibu gibi yayıncılar arasındaki görüşmeler sürüyor.

Exxen, reklamlı ve reklamsız olarak iki farklı abonelik seçeneği sunuyor. Reklamlı abonelik aylık 9,90 TL, reklamsız abonelik aylık 19,90 TL olarak ücretlendiriliyor.

Maçlar bu seneye kadar beIN Sports’da yayınlanıyordu. Premier Lig, İspanya Ligi, F1, NBA gibi dev organizasyonları elinden kaçıran beIN Sports şimdi de Süper Lig’den sonraki en büyük kozunu elinden kaçırdı.

Süper Lig’de bu sezonun tamamlanmasının ardından yayın ihalesi yapılacak. Tıpkı UEFA’nın yaptığı gibi dijital yayın ve TV yayını için farklı paketler hazırlanması planlanıyor. Exxen, Şampiyonlar Ligi yayınlarıyla büyük kitleye ulaşırsa Süper Lig’in yayın haklarını almak için masaya oturabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14896 kez okundu.
63 kişi, toplam 64 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
futbol, şampiyonlar ligi ve
2 etiket daha exxen Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim