Anlık Bildirim

Samsung’un devasa televizyonu The Wall güncellendi

2020’nin ilginç televizyonlarından olan The Wall, 2021 modeli ile güncellendi. MicroLED ekrana sahip The Wall 2021, önceki nesile göre büyük güncellemeler sunuyor.

Samsung, 1000 inch televizyonunu duyurdu Tam Boyutta Gör

Samsung’ın 2019 yılında tanıttığı 292 inch The Wall’ın ardından seri büyümeye devam ediyor. 2021 model The Wall, 1000 inchten daha büyük bir ekrana sahip. Seçili marketlerde bugün çıkış yapan The Wall, iş ve reklam amaçlı kullanılmak üzere tasarlandı.

Modüler tasarım sayesinde, 16K’ya kadar çıkabiliyor

2021 model The Wall, önceki nesile göre %40 daha küçük LED panellere sahip, bu sayede daha yüksek kontrast ve renk homojenliği sunuyor. The Wall, güncellenmiş yapay zeka işlemcisi ile kontrast ve görüntü kalitesini daah da arttırıyor. Ayrıca yapay zeka işlemcisi, görüntü parazitlerini azaltmaya da yardımcı oluyor. The Wall 2021, 8K 120Hz bir ekrana sahip ancak, televizyon modüler panellerden oluştuğu için, 8K standart format yerine 16K(15,360 x 2160) geniş açılı format şeklinde ayarlanabiliyor, bu da sinema sevenleri oldukça mutlu edecektir. Modüler format sayesinde, televizyona “L şekli” dahil ilginç şekiller verilebiliyor.

The Wall 2021, Samsung’un IWA serisine ait. Televizyon, standart LCD katmanlar yerine kendi kendine renk üreten MicroLED panellerden oluşuyor. MicroLED ile OLED teknolojisinin problemleri olmadan, muhteşem siyahlar elde edilebiliyor. Ayrıca The Wall, 1600 nite kadar inanılmaz bir parlaklık sunuyor.

Samsung, 1000 inch televizyonunu duyurdu Tam Boyutta Gör

The Wall, seçili ülkelerde çıkış yaptı ancak Samsung, fiyat konusunda resmi bir bilgi yayınlamadı. The Wall, genel müşteriler yerine iş kurumlarına yönelik bir ürün olarak üretildi ancak bu, evinde sinema salonları kurmak isteyen kişileri engellemeyecektir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7619 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, led ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim