Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy Book 2 Pro serisi dizüstü bilgisayarlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor

Samsung'un yeni Galaxy Book Pro serisi dizüstü bilgisayarları hakkında bazı detaylar ortaya çıktı. Galaxy Book 2 Pro ve Galaxy Book 2 Pro 360'ın 2022'nin ilk çeyreğinde çıkış yapacağı belirtiliyor.

Samsung'dan Galaxy Book 2 Pro serisi geliyor Tam Boyutta Gör

Samsung bu yılın başlarında Galaxy Book Pro ve Galaxy Book Pro 360 dizüstü bilgisayarlarını piyasaya sürmüştü. Güney Koreli teknoloji devi şimdi ise bu iki cihazın devam modellerini piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

SamMobile internet sitesine göre Galaxy Book 2 Pro ve Galaxy Book 2 Pro 360, 2022'nin ilk çeyreğinde yani Ocak-Mart döneminde duyurulacak. Yeni nesil Galaxy Book Pro serisi dizüstü bilgisayarlar hakkında bazı detaylar da ortaya çıktı.

Samsung'dan Galaxy Book 2 Pro serisi geliyor Tam Boyutta Gör

Beklenen özellikler

Her iki modelin de OLED ekrana sahip olacağı bildiriliyor. Hafif ve kompakt gövdeyle karşımıza çıkmaya hazırlanan dizüstü bilgisayarlar aynı tasarımı devam ettirecekler. Ayrıca Windows 11 işletim sistemiyle piyasaya sürülecekleri ifade ediliyor.

Yeni Galaxy Book Pro serisi dizüstü bilgisayarlar Intel'in 12. Nesil Alder Lake veya AMD'nin Zen 4 tabanlı Ryzen 6000 serisi işlemcileriyle donatılacak. Tüm bunlara ek olarak Galaxy akıllı telefonlarla daha iyi entegrasyon sağlayacakları da gelen haberler arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim