Anlık Bildirim

Galaxy S23 Ultra ekran kusuru için Samsung'dan açıklama geldi

Bazı Galaxy S23 Ultra kullanıcıları, telefonun sol alt veya sağ tarafında bazı deformasyonlar nedeniyle ekranın kusurlu olduğunu bildirmişti. Samsung’a göre bu bir kusur değil.
samsung galaxy s23 ultra ekran kusuru açıklama
Samsung Galaxy S23 Ultra, şu anda şirketin en pahalı akıllı telefonu. Yüksek fiyatlara satılan telefonların çok kaliteli olması, kusursuz olmaları bekleniyor ancak öyle olmuyor. Çeşitli sosyal medya platformlarında S23 Ultra ekranına ilişkin çok sayıda şikayet var. Bazı kullanıcılar, ekranın bir köşesinde kusur olduğu açıkça görülen görseller paylaştı ancak Samsung’un açıklamasına göre bu, ne gerçek bir sorun ne de bir üretim hatası.

Samsung: Normal, kullanımı etkilemez

Samsung, “Ekran paneli, doğrudan ekran panelinin üzerinde kaplanan yüzey temperli cam da dahil olmak üzere birçok bileşen katmanından oluşuyor. Yabancı nesnelerin veya sıvıların girmesini etkili bir şekilde önleyebilen su geçirmez/toz geçirmez bir yapısal tasarımı benimsiyor.

Tüm Samsung ürünleri sıkı dahili kalite denetimlerinden geçer. Ekran paneli, birden çok bileşenden (yüzey temperli cam, toz geçirmez, su geçirmez katman…) oluşan bir bileşendir. Yüksek ışık altında, ışığın kırılmasından sonra belirli açılarda çizgiler görülebilir. Bu normal bir olgudur ve ürünün işlevini ve ömrünü etkilemez, lütfen kullanmaktan çekinmeyin.” diyor.

Bazı kullanıcılar, özellikle bir kusur gibi göründüğü için, Samsung'un konuyla ilgili açıklamasına tam olarak katılmıyor. Samsung'un bu sorunu yaşayanlar için para iadesi veya değişim yapıp yapmayacağı belirsiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12630 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, Teknoloji Haberleri ve
2 etiket daha Mobil Teknolojiler Android
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim