Anlık Bildirim

Samsung tüm akıllı telefon ve tv'lerini sıfıra yakın bekleme gücüyle çalıştıracak

Karbon nötr olma yolunda büyük adımlar atan Samsung, CES 2022 Fuarı'nda 2025 yılına kadar tüm akıllı telefon ve televizyonlarının sıfır bekleme gücüyle çalışacağını duyurdu.

Samsung'dan yeşil enerjiye büyük yatırım Tam Boyutta Gör

Tüketici Elektroniği Fuarı (CES) 2022’de yeni ürünlerini ve teknolojilerini tanıtan Samsung, yeşil enerji ve geri dönüştürülebilir ürünler hakkında yeni açıklamalarda bulundu.

Cihazlar sıfıra yakın bekleme gücüyle çalışacak

Teknoloji dünyasının büyük sıkıntılarından biri olan E-atık hakkında 2009 yılından bu yana geri dönüşüm yaparak üzerine düşen görevi yaptıklarını söyleyen Samsung, 2021 yılında emisyonu yaklaşık 700.000 metrik ton azaltmaya yardımcı olan Carbon Trust standardına uyumlu çipler üreterek karbon emisyonunu düşürdüğünü dile getirdi.

Etkinliğin devamında yeşil ve sürdürülebilir gelecek inşa etme sözü veren şirket, geri dönüşüm planını üç yıl içerisinde tüm mobil ürünler ve ev aletlerine genişletmeyi planladığını açıkladı ve 2025 yılına kadar tüm akıllı telefon şarj cihazları ve TV'lerin sıfıra yakın bekleme gücüyle çalışacağını dile getirdi.

Ekran üretimi tarafında da 2021 yılına kıyasla 30 kat daha fazla geri dönüştürülmüş plastik kullanmayı hedefleyen Samsung, 2022 yılında kartonların iç ambalajlarını kapsayacak şekilde geri dönüştürülmüş malzemelerin uygulamasını genişletecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim