Anlık Bildirim

Samsung'dan animasyonlu yeni video serisi: Dünyayı değiştiren elektroniğin tarihi

Samsung, 'Dünyayı Değiştiren Elektronik Endüstrisinin Tarihi' ana başlığı altında toplamda 5 kısa videonun yer alacağı animasyonlu yeni bir serinin ilk videosunu yayınladı.

Samsung, Dünyayı Değiştiren Elektronik Endüstrisinin Tarihi belgeselini yayınladı Tam Boyutta Gör

Önde gelen teknoloji şirketlerinden Samsung, 'Dünyayı Değiştiren Elektronik Endüstrisinin Tarihi' isimli kısa video serisini yayınlamaya başladı. Toplamda beş bölümden oluşacak olan serinin ilk bölümü 'Samuel Morse ve Ağ' başlığıyla izleyicilere sunuldu.

Seriye 4 bölüm daha gelecek

Yayınlanan ilk video, telgrafın icadına ve oradan modern akıllı telefonlara nasıl geldiğimize hızlı bir bakış sunuyor. Videoda Samuel Morse ile başlayan kablolu ağlardan 5G bağlantı teknolojisine geçiş de vurgulanıyor.

Yaklaşık 3 dakika uzunluğundaki video, animasyonlar ile Amerikalı mucit ve ressam Samuel Morse'un aldığı bir ilhamla insanların uzun mesafelere mesaj gönderip almasına izin verecek bir ağı tasarlamasıyla başlıyor.

Samsung yaptığı açıklamada şirketin yeni video serisinin 4 bölüm daha süreceğini ve bölümlerin başlıklarının "John Baird ve Televizyon", "Alexander Graham Bell ve Telefon", "James Harrison ve Buzdolabı", "William Shockley ve Yarı İletken" olacağını söyledi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim