Dokuz yıl gibi bir süredir Apple'da görev alan yarı iletken uzmanı Kim Woo-pyeong şirketten ayrılarak Samsung'a katıldı. Business Korea'de yer alan habere göre deneyimli isim Güney Koreli teknoloji devinin yeni işlemci paketleme çözüm merkezini yönetecek.
Kim Woo-pyeong, 2014 yılından bu yana Apple'da çalışıyordu. Daha öncesinde ise Texas Instruments ve Qualcomm gibi çip tasarımında önde gelen şirketlerde görev aldığını belirtelim. Artık yarı iletken alanındaki uzmanlığını Güney Koreli şirket için sergileyecek.
Samsung 3 nm çip üretimine başladı
Samsung, TMSC ve Apple tarafından oluşturulan rekabet ortamında yarı iletken pazarındaki varlığını genişletmeye devam ediyor. Şirket geçtiğimiz ay yeni bir transistör mimarisi kullanarak 3 nanometre çip üretimine başladığını duyurmuştu. Böylece firma ana rakibi TSMC'yi geride bıraktı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


istilacı asıl sizsiniz suri çöpler... afgan çöpler... paki çöpler...
zaten üretmediğini ne biliyorsun?... :P
yakında p.vatif çıkarır bu marka. yapmadığı birşey kalmadı zaten.
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.