Anlık Bildirim

Samsung Free uygulamasına 75.000'den fazla podcast eklendi

Teknoloji devi Samsung'un birçok hizmete tek bir yerden erişim sağlamanıza olanak tanıyan Free uygulamasına Listen sekmesi altında 75.0000 podcast eklendi.

Samsung Free uygulamasına 75.000'den fazla podcast eklendi Tam Boyutta Gör

Samsung, daha önce Samsung Daily olarak bilinen ve haberler, oyunlar, videolar ve daha birçok içeriğe erişim sağlamanıza olanak tanıyan Free uygulamasına yeni bir bölüm daha ekliyor. Uygulama artık Listen sekmesi altına eklenen bir podcast bölümü içeriyor.

Samsung Free'de podcast içerikleri

Resmi olarak Samsung Podcast'ler olarak adlandırılan bölüm, Galaxy S21, S20, S10 ve Note 20, Note 10 cihazları için erişilebilir durumda. Şirket, Samsung Free uygulamasındaki podcast bölümüne 75.000'den fazla içerik koydu. Tamamı ücretsiz olan Samsung Podcast'ler, komedi, suç, haberler ve spor gibi farklı türlere sahip.

Samsung Free uygulamasında, podcast bölümünün yer aldığı Listen sekmesi ile beraber 3 sekme daha yer alıyor. Watch sekmesinde izleyebileceğiz birçok program, Read sekmesinde okuyabileceğiniz En son haberleri ve trendler, Play sekmesinde ise oynayabileceğiniz Football FRVR, Space Breaker, Penguin Dash gibi oyunlar bulunuyor.

Yalnızca Android 11 ve One UI 3.0 güncellemeleri yüklü cihazlar, Samsung Free uygulamasına erişim sağlayabiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim