Anlık Bildirim

Samsung, yeni Galaxy A serisi için tarihi verdi: İşte Galaxy A55 & A35 tanıtım tarihi

Yeni duyuruyla 2024 Samsung A serisi ne zaman çıkacak sorusu resmi olarak yanıt buldu. Samsung yeni A serisi üyeleri Galaxy A55 ve Galaxy A35 tanıtım tarihi ve bilinen özellikler haberimizde.
2024 samsung a serisi tanıtım tarihi Tam Boyutta Gör
Samsung, ilgi gören Galaxy A serisine yakında iki yeni model ekleyecek. 2024 Samsung A serisini bekleyenler için güzel haber geldi. Markanın yeni orta sınıf akıllı telefonları Galaxy A55 ve Galaxy A35’in Mart ayında tanıtılabileceği söylentisinden sonra resmi duyuru yapıldı.

2024 Samsung Galaxy A serisi 11 Mart'ta tanıtılacak

samsung galaxy a55 & a35 tanıtım tarihi Tam Boyutta Gör
Samsung, Hindistan sitesi ve sosyal medya hesabı üzerinden 2024 Galaxy A serisinin yeni modelleri Galaxy A55 ve A35’in 11 Mart’ta tanıtılacağını duyurdu. Telefonların fiyatı ne kadar olacak, çıkış tarihi ne zaman henüz resmi olarak belli değil. Samsung’un yeni telefonlar hakkında söylediği şeyler su ve toza dayanıklı premium tasarım, güçlü işlemci, düşük ışıkta fotoğraf çekme yetenekleri ile sınırlı. Ek olarak, iki A serisi telefon yedi yıl güncelleme almayacak.

Samsung, tanıtım tarihini duyururken Galaxy AI ile ilgili hiçbir detay paylaşmadı. Galaxy A55 ve A35, muhtemelen Galaxy S24 serisinin yapay zeka özelliklerinden hiçbirine sahip olmayacak. Telefonların One UI 6.1 yazılımıyla gelmesi bekleniyor. Galaxy A55, metal çerçeve, AMD destekli GPU’ya sahip yeni orta seviye Exynos işlemci gibi özelliklere sahip olmasıyla daha öne çıkan model olacak. Samsung A55 modelinin ayrıca markanın 12GB RAM’e sahip ilk orta sınıf telefonu olacağı söyleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim