Anlık Bildirim

Galaxy A52 ve A52 5G, kamera özelliklerini de geliştiren yazılım güncellemesi aldı

Samsung'un, Galaxy A52 ve A52 5G akıllı telefon modelleri için yayınladığı Mayıs 2021 güncellemesi, cihazların kamera yeteneklerini geliştiriyor.

Samsung Galaxy A52 Tam Boyutta Gör

Samsung, orta segmentte dikkat çeken Galaxy A52 ve Galaxy A52 5G akıllı telefonları için Mayıs 2021 güncellemesini yayınladı.

Yeni yazılım güncellemesi, Galaxy A52 için A525xXXU2AUE1, Galaxy A52 5G içinse A526BXXU2AUE1 firmware numarası ile geliyor. Beklendiği üzere, güncellemenin ana yeniliği, sistemdeki bazı güvenlik açıklarını kapatan mevcut Google güvenlik yamasıydı, ancak bunun yanı sıra Samsung, güncelleme paketine, özellikle kamera performanslarını ve özelliklerini geliştiren birkaç değişiklik daha ekledi.

Samsung A52 Güncelleme Tam Boyutta Gör

Video görüşmelerine yeni efektler geldi

Örneğin, geliştiriciler kameranın yanı sıra sensörü ve Quick Share işlevini de geliştirdiler. Yazılım ayrıca video görüşmeleri için birkaç yeni efekte sahip. Yakın zamanda Galaxy A72'de de tanıtılan bu özellik Zoom, Microsoft Teams ve Google Duo gibi uygulamalar üzerinden yapılan video görüşmelerinde arka plan olarak özel bir görüntüyü bulanıklaştırmanıza veya ayarlamanıza olanak tanıyor. İlgili seçeneğe telefonun Ayarlar >> Gelişmiş Özellikler menüsünden erişebilirsiniz.

Güncelleme, Avrupa'daki akıllı telefon kullanıcıları tarafından şimdiden alınmaya başlandı. Önümüzdeki günlerde ise bu akıllı telefon modellerine sahip herkesin kullanımına sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim